Iemand die zijn leven lang bouwt, verstaat zijn vakMeer over ons»

Veel mensen denken bij ruimtegebrek: verhuizen! Maar is eigen haard, niet goud waard? M&Z Bouw heeft altijd één aanspreekpunt en denkt altijd met u mee wat de beste oplossing is op uw vraagstuk. Wilt u een ruimere woonkamer of meer lichtinval, M&Z Bouw kan u een goed advies geven.

Wij zien onszelf als hoofduitvoerders en werken met een gespecialiseerd (en zorgvuldig uitgekozen) bouwteam. Alles staat in het teken van onze kernwaarden; wij werken netjes, zorgvuldig en vakbekwaam. Onze ervaring ziet u terug, doordat wij onze afspraken kunnen naleven en werken volgens een planning. Altijd transparant en inzichtelijk naar de klant. Wilt u meer weten?

  • één aanspreekpunt
  • vergunningen, bouwtekeningen en constructieve tekeningen kunnen door M&Z Bouw worden geregeld
  • bouwt met ervaring en met de nieuwste bouw normen
  • werkt met een gespecialiseerd bouwteam
  • geeft inzicht in bouw werkzaamheden en houdt het transparant naar u

M&Z Aanbouw

Een ruimte voor extra gezinslid of gewoon om die ene bank kwijt te kunnen die je al lange tijd op het oog hebt. De M&Z Aanbouw is een maatwerk aanbouw, dat wil zeggen dat u zelf mag beslissen over wat er in moet en waarvan het gemaakt wordt. Het is een stukje vakwerk waar we elke keer weer trots op zijn.

M&Z Keukens

Keukens, toiletten en badkamers kunnen lastige projecten zijn. Het begint al met een realistische keuze, dan moet de oude keuken worden verwijderd, maar dan moeten de leidingen ook al snel worden verlegd voor de nieuwe keuken die al besteld was. Of te wel veel regelwerk. Bij M&Z Bouw heeft u één aanspreekpunt en heeft u een tevreden (zorgeloos) resultaat.

M&Z Bouw – kleine werkzaamheden

Door onze geschiedenis (Klusbedrijf Mudde v.o.f.) heeft M&Z Bouw een ruime ervaring in werkzaamheden in en rondom het huis. Vloeren, stukadoren, plafonds bedenk het maar. M&Z bouw kan het zelf of heeft voor u de juiste specialist (gekozen uit een jaren lange ervaring). M&Z Bouw denkt met u mee en heeft een enorm netwerk van specialisten die wij graag voor u willen inzetten.

Meer weten over verbouwingen?Neem vrijblijvend contact met ons op»