fbpx

Luxueuze villa in het hart van Rotterdam

Een nieuwbouw huis plaatsen in het hart van Rotterdam. Het was even passen en meten, maar zonder twijfel heeft M&Z bouw het project aangenomen. Dit is wat we doen en wat ons ook uitdaagt, dus waarom dan ook niet midden in de stad. Het vraagt om extra handelingen en brengt extra risico’s met zich mee, maar dat zijn ook uitdagingen die je kunt overwinnen. In kwartaal 4 2021 is het huis opgeleverd.

Team spirit

Een huis zoals dit bouw je op met een team aan mensen. Zo zouden wij niet kunnen zonder de architecten van HP-Architecten, die dit huis heeft ontworpen en met de berekeningen van de constructeur. Ons personeel wat deze tekeningen uitleest is er op getraind om deze tekeningen dan weer zorgvuldig te lezen en eventueel te voorzien van de juiste feedback. Deze samenwerking is belangrijk en geeft bij een goed functioneren dan ook een geweldig resultaat.

In de uitvoering is het eigenlijk niet anders dan in de voorbereiding. Zonder een vakbekwame voorman die alle specialisten en vaklieden in goede banen lijdt, zou het project nooit kunnen staan als waar het nu staat. Iedereen in het bedrijf draagt zo zijn steentje bij in het project en daar zijn we best trots op.

Jim Mudde – directeur

Opgegroeid met de hamer in de hand en uiteindelijk door de praktijk en de juiste papieren te behalen, nu aan het roer van M&Z bouw.

Cor Mudde – directeur

Mijn hele leven werk ik al als timmerman. Het is een voorrecht denk ik om iets te kunnen blijven doen waar je altijd je passie en plezier uit kan halen.