fbpx
kantoorverbouwing-Zwijndrecht

Cost Engineering – Zwijndrecht

Wilt u een kantoorverbouwingen op maat?  Wij begrijpen dat elk kantoor uniek is en streven ernaar om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Met onze toewijding aan details, snelheid en zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw kantooromgeving perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf.

Ons team van ervaren professionals staat garant voor hoogwaardig maatwerk, waarbij we oog hebben voor de kleinste details. Of het nu gaat om het creëren van een inspirerende werkomgeving, het creëren van geluiddichte kamers of het integreren van innovatieve oplossingen, wij leveren kwaliteit die aan uw verwachtingen voldoet.

Concept en interieurontwerp

Esther-Canisius

Esther Canisius

Mijn werk gaat verder dan meubels en materialen; het draait om het creëren van ruimtes waar mensen zich comfortabel en gelukkig voelen, wat mijn werk zo bevredigend maakt.

 • Veel gestelde vragen!

 • Wat kost een kantoor verbouwen?

  De kosten om een kantoor te verbouwen liggen erg uiteen door de wensen van de klanten. Heeft u een dure smaak, dan snapt u, dat daar ook een prijskaartje aan zal hangen.

 • Wat kost een kantoor bouwen per m2?

  Om iets te kunnen roepen kwa richtprijs zou je per m2 iets kunnen roepen. Dit zouden we dan wel in 3 categorien willen delen.

  1. basis =  € 275,- tot € 450,-
  2. comfort =  € 450,- tot € 750,-
  3. luxe =  € 750,- tot € 2.500,-
bouwend-nederland-logo
bouwgarant-logo
vca-checklist-logo
erkend-leerbedrijf-logo