fbpx

Dakopbouw met puntdak

Elk project is uniek, en in Rhoon kregen we de kans om een huis te renoveren en energieneutraal te maken, met de toevoeging van een dakopbouw met puntdak. Dit specifieke project bracht extra uitdagingen met zich mee, aangezien de vorige aannemer er niet in was geslaagd het beoogde resultaat te behalen. Desondanks hebben we met vakmanschap, ervaring en geavanceerde technieken een succesvolle transformatie weten te realiseren.

Grote Verbouwing en Dakopbouw met puntdak

De toevoeging van een dakopbouw was een belangrijk aspect van de grote verbouwing. Hierbij werd niet alleen rekening gehouden met esthetiek, maar ook met de energie-efficiëntie van het vernieuwde ontwerp. Onze focus lag op het creëren van een harmonieuze eenheid tussen functionaliteit en visuele aantrekkingskracht.

Trots moment

Een trots moment kregen we tijdens dit project toen bleek dat de eigenaar zelf een blog bij hield, van het gehele project. Voordat wij namelijk kwamen, liep het namelijk allemaal niet zo lekker. Gelukkig heeft de klant ons gevonden en hoewel we er van overtuigd zijn dat we niet vlekkeloos werken, zijn we maar al te trots hoe de klant over schrijft.

De klant heeft een eigen blog waar we dan graag naar verwijzen. Dit is namelijk de beste recensie die je maar kan wensen. Oprecht en geschreven zoals het is. Niet hoe wij er over denken, maar hoe de klant het heeft ervaren.

Dit renovatieproject in Rhoon is een voorbeeld van hoe vakmanschap en samenwerking tot een succesvolle transformatie kunnen leiden. Neem contact met ons op voor uw renovatie- en verbouwingsplannen, en ontdek hoe wij uw unieke project tot leven kunnen brengen met expertise en innovatie.

bouwend-nederland-logo
bouwgarant-logo
vca-checklist-logo
erkend-leerbedrijf-logo