fbpx

Energieneutrale ’50 woning

Elk project heeft weer zijn eigen uitdagingen, maar dit keer mochten we in Rhoon een huis renoveren en energieneutraal maken, wat spijtig genoeg door de vorige aannemer was mislukt. Het was een uitdagend project, waar vakmanschap, ervaring en de nieuwste technieken samen kwamen. De eigenaar was erg proactief en heeft zijn kunde en kennis daarbij ook continue gedeeld, waardoor er een mooie kruisbestuiving plaats vond.

Trots moment

Een trots moment kregen we tijdens dit project toen bleek dat de eigenaar zelf een blog bij hield, van het gehele project. Voordat wij namelijk kwamen, liep het namelijk allemaal niet zo lekker. Gelukkig heeft de klant ons gevonden en hoewel we er van overtuigd zijn dat we niet vlekkeloos werken, zijn we maar al te trots hoe de klant over schrijft.

De klant heeft een eigen blog waar we dan graag naar verwijzen. Dit is namelijk de beste recensie die je maar kan wensen. Oprecht en geschreven zoals het is. Niet hoe wij er over denken, maar hoe de klant het heeft ervaren.

Cor Mudde – directeur

Mijn hele leven werk ik al als timmerman. Het is een voorrecht denk ik om iets te kunnen blijven doen waar je altijd je passie en plezier uit kan halen.

Jim Mudde – directeur

Opgegroeid met de hamer in de hand en uiteindelijk door de praktijk en de juiste papieren te behalen, nu aan het roer van M&Z bouw.