fbpx
aanleunwoning-of-kangoeroewoning-opgeleverd

Kangoeroewoning of aanleunwoning laten bouwen

Bent u op zoek naar een soepel verlopend bouwproject voor uw kangoeroewoning of aanleunwoning? Bij ons staat een vakkundige aanpak, heldere communicatie en vakmanschap centraal.

Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in wekelijkse bouwvergaderingen, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Wij begrijpen dat uw wensen uniek zijn en streven ernaar deze te vervullen met aandacht voor detail en maatwerk.

Bij oplevering wordt uw kangoeroewoning sausklaar of geschilderd opgeleverd, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van de woning. Kies voor ons als uw partner voor dit project die niet alleen aan, maar vaak over uw verwachtingen voldoet.

Deze aanleunwoning, ook bekend als een zorgwoning, is succesvol gerealiseerd in het jaar 2023 door ons ervaren bouwbedrijf, dat al sinds 1996 actief is. Het bouwproces verliep via een samenwerking in een bouwteam, waarin de expertise en input van verschillende professionals werden samengebracht. Het bouwteam omvatte een architect voor het ontwerp, een constructeur voor de structurele aspecten, de klant met specifieke wensen en vereisten, en ten slotte de aannemer die verantwoordelijk was voor de feitelijke bouwwerkzaamheden.

Deze gezamenlijke inspanning binnen het bouwteam zorgde voor een holistische benadering van het project, waarbij de diverse vaardigheden en kennis van elk teamlid werden benut om een hoogwaardige aanleunwoning te creëren. Ons bouwbedrijf heeft bijgedragen aan het project met ruim 25 jaar ervaring, wat een solide basis biedt voor kwaliteitswerk.

Door nauw samen te werken en transparante communicatie te handhaven, kon het team efficiënt inspelen op de behoeften van de klant en een woning opleveren die zowel functioneel als esthetisch voldeed aan de verwachtingen. Bovendien waren er tijdens de oplevering minder dan 3 kleine opleverpunten, wat getuigt van de zorgvuldige uitvoering en aandacht voor detail van ons ervaren team.

Deze aanleunwoning, ook bekend als een kangoeroewoning, is een toonbeeld van ons streven naar hoogwaardig vakmanschap en klanttevredenheid gedurende meer dan twee decennia. Als u geïnteresseerd bent in het bespreken van uw eigen bouwproject of als u vragen hebt over onze diensten, nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om naar uw wensen te luisteren en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Uw droomwoning begint met een eenvoudig gesprek.

 

bouwend-nederland-logo
bouwgarant-logo
vca-checklist-logo
erkend-leerbedrijf-logo