fbpx
Pergola-aanbouw

Aanbouw met pergola

Ontdek onze prachtige unieke aanbouw met pergola, een ware lust voor het oog en een statement van vakmanschap en stijl. We wilde iets bijzonders neer zetten, een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan het huis.

De aanbouw met pergola is ontworpen om de buitenruimte te transformeren tot een oase van rust en schoonheid. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en oog voor detail hebben we een constructie gecreëerd die niet alleen duurzaam is, maar ook een tijdloze elegantie uitstraalt.

Of u nu wilt genieten van een ontspannen middag in de schaduw van de pergola of ’s avonds onder de sterrenhemel wilt dineren, onze aanbouw biedt de perfecte setting voor al uw buitenactiviteiten. Laat u betoveren door het samenspel van licht en schaduw, terwijl de architectuur een harmonieuze verbinding creëert tussen uw huis en tuin.

Met onze aanbouw met pergola bent u verzekerd van een unieke toevoeging aan uw woning, een plek waar u kunt genieten van het buitenleven in stijl.

*de fotograaf van dit project was : Maarten Laupman

LEX Architect 1

LEX Architect

Lex is een van de partner architecten waarmee M&Z Bouw samenwerkt. Hij staat bekend om zijn vermogen om gebouwen en ruimtes te ontwerpen en te realiseren door een praktische aanpak […]

Deze prachtige unieke aanbouw met een pergola, is werkelijk een esthetische droom die uitkomt. M&Z Bouw heeft zijn ware ambacht getoond en heeft een ruimte gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een meerwaarde biedt aan het huis.

Deze aanbouw had niet tot zijn recht gekomen zonder de architect – Lex van Deudekom, die zichzelf echt heeft overtroffen. Het licht wat naar binnenkomt in de woonkamer, is werkelijk ongelofelijk. Geniet van het samenspel van licht en schaduw terwijl de architectuur een harmonieuze verbinding creëert tussen uw huis en tuin.

Voeg een uniek element toe aan uw woning en neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject werkelijkheid te laten worden.

 

bouwend-nederland-logo
bouwgarant-logo
vca-checklist-logo
erkend-leerbedrijf-logo