Vader en zoon samen al meer dan 45 jaar ervaringMeer over ons»

M&Z bouw heeft in haar 25 jarig bestaansrecht vele projecten gedraaid en uitgevoerd. Deze projecten verschillen veel van elkaar, waarbij het bij het ene project gaat om een totale verbouwing van een huis, gaat het bij het andere project om het plaatsen van tientallen kozijnen en ramen in een flat.

M&Z Bouw werkt VCA Gecertificeerd en werkt met duurzame en betrouwbare materialen. Wij gaan voor de beste kwaliteit-prijs verhouding en geven daar een maximale garantie voor terug. MZ Bouw werkt netjes en met een ingewerkt bouwteam en heeft daardoor ook in het verleden nog nooit klachten gehad.

Voor M&Z Bouw is geen project te groot en voor elk project is een oplossing te vinden.

  • door de ruime ervaring is er altijd een oplossing te vinden
  • ieder project is anders en door M&Z bouw zijn netwerk kan elke klus perfect worden uitgevoerd
  • ingewerkt bouwteam (van zorgvuldig uitgekozen specialisten, die hun vak verstaan)
  • werkt netjes en vakbekwaam
  • is een betrouwbare en eerlijke partner

Politiekeurmerk is bij ons de standard

Politiekeurmerk

Vele jaren zijn we al actief in Alblasserdam en dit is onze buren zeker niet ontgaan. Kwaliteit kent geen grenzen. Soms is het gunnen, maar vaak zien we ook dat er een gerichte keuze voor ons maatwerk gemaakt wordt. M&Z Bouw levert snelheid in een juiste verhouding met de kosten die gemaakt worden. Uw sloten worden door professionals voorzien van politiekeurmerk. Wilt u meer weten?

Een huis uitbouwen met de kwaliteit van M&Z Bouw

In de Kerkstraat te Alblasserdam staat een project dat bijna volstaat aan het volledig opbouwen van een huis. Op vier muren na is namelijk alles vervangen en vernieuwd. Er is een enorm stuk aangebouwd en een extra schuur is geplaatst. De klant is tevreden en heeft altijd één aanspreekpunt gehad. Een project waar M&Z Bouw enorm trots op is.

Een onderhoudsarme vakantiebungalow

M&Z Bouw maakte in het begin van 2013 een prachtige bungalow in het zuidelijke Rucphen. Snel, betaalbaar en met garantie op vele onderhouds arme jaren. Enkele opmerkelijke dingen in dit project zijn bijvoorbeeld de aanleg van een disposal container en een boom die verwijderd is van de toerit naar de bungalow. Ook dit soort kleine projecten nemen wij mee in ons takenpakket. Totaal ontzorgen is dan ook bij ons normaal.

Dierenkliniek Barendrecht

Hoewel huizen bouwen een vak apart is, is een dierenkliniek weer een stap verder. Naast de indelingen de doorstroom van patiënten (klanten) moest ook worden nagedacht over lichtinval en praktische zaken, zoals op elke werkplek voldoende stroom en schoonmaakmogelijkheden voor de dieren en artsen. De bouw en de planning waren geheel overgelaten aan M&Z Bouw, wat uitermate goed is bevallen.

Kantoorverbouwing

M&Z Bouw is een bouwbedrijf dat zich bezig houdt met veel aspecten van bouwen. Voor Cost Engineering heeft zij bijvoorbeeld een kantoorverbouwing gedaan. Hier vallen onder andere de keuken en de directiekantoren onder. Bijzondere punten in dit project waren het verwerken van de TV’s in de wanden en het maken van een geluidsdichte kamer.

  • Draden netjes verwerkt in de vloer
Meer weten over onze projecten?Neem vrijblijvend contact met ons op»