Wij houden van hout, het voelt gewoon beterBekijk projecten»

M&Z Bouw is ontstaan uit het bedrijf Klusbedrijf-Mudde v.o.f.. Na jaren lange ervaring (1965 eerste spijker geslagen) is het bedrijf uit zijn jas gegroeid. Het heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialisten en kennis om u een kwaliteit te kunnen leveren.

Waar een groot bouwbedrijf tegenaan loopt, is vaak dat teams aan het werk moeten worden gehouden. M&Z Bouw bestaat uit twee personen, vader en zoon, maar heeft een enorm netwerk wat ingezet kan worden indien dit nodig is. Iedere specialist heeft zijn eigen vakgebied. M&Z Bouw heeft met velen gewerkt en voor u de beste eruit gepikt.

Het verschil ziet u terug in de kwaliteit. Een timmerman is geen dakbedekker én een loodgieter en kan nooit zo snel en goed een deur in de verf zetten als een schilder.

Dit maakt M&Z Bouw uniek en een betrouwbare partner die elk bouwproject van dakkapel tot complete huizen kan realiseren.

Wilt u direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord op een gepast tijdstip.

Cor Mudde

Cor Mudde

Geboren in Krimpen a/d Lek maar inmiddels al 25 jaar woonachtig in Alblasserdam. Vanaf zijn 14e al in de timmerrij en heeft het vak dus met de paplepel ingegoten gekregen. Cor is de man met het overzicht en de ervaring die elke situatie wel eens heeft meegemaakt. Geen project is te groot of te veel en ziet eigenlijk alleen uitdagingen in plaats van problemen.

Jim Mudde

Jim Mudde

Het vak timmeren heeft in zijn jongere jaren de overhand gekregen t.o.v. zijn sport carriére. Nu bijna alweer 10 jaar werkend samen met Cor, vormt dit duo een echt team dat zonder te veel woorden elkaar al begrijpt. Het is voor Jim een noodzaak om te innoveren en door te blijven groeien. De combinatie vader&zoon zorgt voor de juiste dosering.

Interesse? Neem gerust contact met ons opNaar contact»