fbpx
Vraag een offerte aan
Servicenummer 078 69 900 27

Veel mensen denken bij ruimtegebrek: verhuizen! Maar is eigen haard, niet goud waard? M&Z Bouw heeft altijd één aanspreekpunt en denkt altijd met u mee wat de beste oplossing is op uw vraagstuk. Wilt u een ruimere woonkamer of meer lichtinval, M&Z Bouw kan u een goed advies geven.

Wij zien onszelf als hoofduitvoerders en werken met een gespecialiseerd (en zorgvuldig uitgekozen) bouwteam. Alles staat in het teken van onze kernwaarden; wij werken netjes, zorgvuldig en vakbekwaam. Onze ervaring ziet u terug, doordat wij onze afspraken kunnen naleven en werken volgens een planning. Altijd transparant en inzichtelijk naar de klant.

Aangenaam!

Gido Mudde – binnendienst

Het oude kladblokje van mijn vader is inmiddels een iPad of telefoon die is aangesloten aan het ERP systeem. Inzicht geven en optimaliseren van processen spreken mij erg aan.

Cor Mudde – directeur

Mijn hele leven werk ik al als timmerman. Het is een voorrecht denk ik om iets te kunnen blijven doen waar je altijd je passie en plezier uit kan halen.

Jim Mudde – directeur

Na het afronden van de KOB opleiding in de avonduren met drie kinderen thuis, weet ik wel wat ik wil. Bouwen is mijn ding en hierdoor krijg ik energie.

Kennis maken met ons?

Neem contact met ons op