Vader en zoon samen al meer dan 45 jaar ervaringMeer over ons»

Soms is uw dak net te schuin of de zolderkamer net te klein om de ruimte optimaal te benutten. M&Z Bouw denkt dan graag met u mee. Wij maken dakkapellen op maat. M&Z Bouw komt altijd met een goed doordacht advies en beslist samen met u over de juiste oplossing.

Wij bouwen alles op de locatie zelf, dus geen kant en klare dakkapellen. Zo is een M&Z Bouw dakkapel bijvoorbeeld altijd één met het dak, waardoor wij ook een lange garantie kunnen bieden. Alles wordt degelijk en kwalitatief opgebouwd.

  • Bouwt degelijk, kwalitatief en met een hoge isolatiewaarde.
  • Maakt uw dakkapel op maat en maakt de dakkapel één met uw dak.
  • Wij plaatsen geen kant en klare dakkapellen.

M&Z Dakkapel

Een M&Z dakkapel begint met uw voorkeuren. Wij zien ons dan ook in het begin traject als adviseurs die samen met u een gepaste keuze maken. Een standaard M&Z Dakkapel wordt geplaatst met een constructie van hout, onderverdeeld in een stelkozijn, slapers en dakbalken. Hieromheen komt de onderhoudsvrije bekleding, b.v. Trespa of Keralit. Interesse?

M&Z Dakopbouw

Een dakopbouw van M&Z Bouw is meer dan een dakverhoging. Het dak wordt namelijk volledig opgebouwd vanuit het bestaande gedeelte. Een stukje vakmanschap, waar geen wind en weer tegenop kan. Combinaties met een dakkapel of dakvensters, in het hier niet zichtbare gedeelte van het dak, zijn uiteraard allemaal mogelijk. Meer weten?

M&Z Dakkapel+

Een M&Z Dakkapel plus geeft u net even die extra details waar u misschien niet aan heeft gedacht. Zo kunnen wij zonnewering integreren, een zeer hoge isolatiewaarde garanderen, onderhoudsarme bekleding meegeven, u helpen de vergunningen in orde te krijgen en nog veel meer. Meer weten?

Meer weten over dakkapellen?Neem vrijblijvend contact met ons op»