Vader en zoon al meer dan 45 jaar ervaringMeer over ons»

M&Z Bouw B.V.

Rietdekkerstraat 3
2984 BM Ridderkerk

T.: 078- 69 900 27
E.: info@mzbouw.nl
KvK : 75257629
BTW : NL860211319B01
Rabobank IBAN Rek. : NL17RABO0393060918

 

  • Jarenlange ervaring
  • Netwerk van specialisten
  • Levert uitsluitend vakmanschap

M&Z Bouw is een bouwbedrijf dat zich bezig houdt met veel aspecten van bouwen. Voor Cost Engineering heeft zij bijvoorbeeld een kantoorverbouwing gedaan. Hier vallen onder andere de keuken en de directiekantoren onder. Bijzondere punten in dit project waren het verwerken van de TV’s in de wanden en het maken van een geluidsdichte kamer.

  • Draden netjes verwerkt in de vloer

Hoewel huizen bouwen een vak apart is, is een dierenkliniek weer een stap verder. Naast de indelingen de doorstroom van patiënten (klanten) moest ook worden nagedacht over lichtinval en praktische zaken, zoals op elke werkplek voldoende stroom en schoonmaakmogelijkheden voor de dieren en artsen. De bouw en de planning waren geheel overgelaten aan M&Z Bouw, wat uitermate goed is bevallen.

M&Z Bouw maakte in het begin van 2013 een prachtige bungalow in het zuidelijke Rucphen. Snel, betaalbaar en met garantie op vele onderhouds arme jaren. Enkele opmerkelijke dingen in dit project zijn bijvoorbeeld de aanleg van een disposal container en een boom die verwijderd is van de toerit naar de bungalow. Ook dit soort kleine projecten nemen wij mee in ons takenpakket. Totaal ontzorgen is dan ook bij ons normaal.

Door onze geschiedenis (Klusbedrijf Mudde v.o.f.) heeft M&Z Bouw een ruime ervaring in werkzaamheden in en rondom het huis. Vloeren, stukadoren, plafonds bedenk het maar. M&Z bouw kan het zelf of heeft voor u de juiste specialist (gekozen uit een jaren lange ervaring). M&Z Bouw denkt met u mee en heeft een enorm netwerk van specialisten die wij graag voor u willen inzetten.

Keukens, toiletten en badkamers kunnen lastige projecten zijn. Het begint al met een realistische keuze, dan moet de oude keuken worden verwijderd, maar dan moeten de leidingen ook al snel worden verlegd voor de nieuwe keuken die al besteld was. Of te wel veel regelwerk. Bij M&Z Bouw heeft u één aanspreekpunt en heeft u een tevreden (zorgeloos) resultaat.

Een M&Z Dakkapel plus geeft u net even die extra details waar u misschien niet aan heeft gedacht. Zo kunnen wij zonnewering integreren, een zeer hoge isolatiewaarde garanderen, onderhoudsarme bekleding meegeven, u helpen de vergunningen in orde te krijgen en nog veel meer. Meer weten?

In de Kerkstraat te Alblasserdam staat een project dat bijna volstaat aan het volledig opbouwen van een huis. Op vier muren na is namelijk alles vervangen en vernieuwd. Er is een enorm stuk aangebouwd en een extra schuur is geplaatst. De klant is tevreden en heeft altijd één aanspreekpunt gehad. Een project waar M&Z Bouw enorm trots op is.

Een dakopbouw van M&Z Bouw is meer dan een dakverhoging. Het dak wordt namelijk volledig opgebouwd vanuit het bestaande gedeelte. Een stukje vakmanschap, waar geen wind en weer tegenop kan. Combinaties met een dakkapel of dakvensters, in het hier niet zichtbare gedeelte van het dak, zijn uiteraard allemaal mogelijk. Meer weten?

Een ruimte voor extra gezinslid of gewoon om die ene bank kwijt te kunnen die je al lange tijd op het oog hebt. De M&Z Aanbouw is een maatwerk aanbouw, dat wil zeggen dat u zelf mag beslissen over wat er in moet en waarvan het gemaakt wordt. Het is een stukje vakwerk waar we elke keer weer trots op zijn.

Een M&Z dakkapel begint met uw voorkeuren. Wij zien ons dan ook in het begin traject als adviseurs die samen met u een gepaste keuze maken. Een standaard M&Z Dakkapel wordt geplaatst met een constructie van hout, onderverdeeld in een stelkozijn, slapers en dakbalken. Hieromheen komt de onderhoudsvrije bekleding, b.v. Trespa of Keralit. Interesse?