fbpx
Kelder-plaatsing-onder-aanbouw

Bouwen met M&Z Bouw

M&Z Bouw is ontstaan uit het bedrijf Klusbedrijf-Mudde v.o.f.. Na jarenlange ervaring (1965, eerste spijker geslagen) is het bedrijf uit zijn jas gegroeid. Het heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialisten en kennis om u een kwaliteit te kunnen leveren. Waar een groot bouwbedrijf (50+ fte) vaak tegenaan loopt, is dat teams aan het werk moeten worden gehouden.

M&Z Bouw bestaat uit 8 mensen in vast dienstverband, maar heeft een netwerk van vast inleen-personeel wat ingezet kan worden indien dit nodig is. Iedere specialist heeft zijn eigen vakgebied. Doordat we dit al tientale jaren doen hebben we de beste specialisten voor u al uitgekozen. Zo is de stukadoor, metselaar of installateur in onze ogen de beste in zijn vak.

Klantvriendelijk:

Bij elke stap van een bouwkundige ingreep houden wij u goed geïnformeerd. Onze klantvriendelijke benadering zorgt voor een transparante communicatie, zodat u vol vertrouwen het verloop van uw project kunt volgen.

Zekerheid en Kwaliteit:

Kiezen voor onze bouwkundige ingrepen betekent kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Wij streven naar duurzame resultaten, die over het algemeen mensenlevens lang meegaan.

bouwend-nederland-logo
bouwgarant-logo
erkend-leerbedrijf-logo
vca-checklist-logo