fbpx

Bouwen met M&Z Bouw

M&Z Bouw is ontstaan uit het bedrijf Klusbedrijf-Mudde v.o.f.. Na jaren lange ervaring (1965 eerste spijker geslagen) is het bedrijf uit zijn jas gegroeid. Het heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialisten en kennis om u een kwaliteit te kunnen leveren. Waar een groot bouwbedrijf (50+ FTE) vaak tegenaan loopt, is dat teams aan het werk moeten worden gehouden.

M&Z Bouw bestaat uit 6 mensen in vast dienstverband, maar heeft een netwerk van vast inleen-personeel wat ingezet kan worden indien dit nodig is. Iedere specialist heeft zijn eigen vakgebied. Doordat we dit al tientale jaren doen hebben we de beste specialisten voor u al uitgekozen. Zo is de stucadoor, metselaar of installateur in onze ogen de beste in zijn vak.

Cor Mudde – directeur

Mijn hele leven werk ik al als timmerman. Het is een voorrecht denk ik om iets te kunnen blijven doen waar je altijd je passie en plezier uit kan halen.

Jim Mudde – directeur

Opgegroeid met de hamer in de hand en uiteindelijk door de praktijk en de juiste papieren te behalen, nu aan het roer van M&Z bouw.